// //]]>
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
logo
Φορολογική Βιβλιοθήκη

Φορολογικά Νέα

ΑΑΔΕ: Επικαιροποιημένο μνημόνιο συνεργασίας με Airbnb, Booking και Vrbo
O πρωθυπουργός ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ 2023 ότι το εισόδημα από βραχυχρόνια μίσθωση 3 ή περισσότερων ακινήτων από τον Ιανουάριο θα υπόκειται σε ΦΠΑ και στα τέλη που ισχύουν για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

17 Σεπ 2023 - 18:20

Picture 0 for ΑΑΔΕ: Επικαιροποιημένο μνημόνιο συνεργασίας με Airbnb, Booking και Vrbo
Επικαιροποιημένο Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογράψουν αύριο ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, και οι εκπρόσωποι των ψηφιακών πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης, Airbnb, Booking και Vrbo.
 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, 18/09/2023, και ώρα 15:00 στο κτήριο της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε χθες από το βήμα της ΔΕΘ 2023 ότι το εισόδημα από βραχυχρόνια μίσθωση 3 ή περισσότερων ακινήτων από τον Ιανουάριο θα υπόκειται σε ΦΠΑ και στα τέλη που ισχύουν για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
 
Newsletter
Newsletter
   
Έκδοση για Ε9 - Για παραγγελίες πατήστε εδώ
Β.Καράογλου Α.Ε.
Ισολογισμός
Φορολογικά Εργαλεία
Ημερολόγιο
facebook logo
twitter logo
iphone app